Краля на футбола Пеле посвети втора емоционална публикация на Диего Марадона, който на 25 ноември почина на 60 години.  Този път написаното от трикратния световен шампион е по-силно и по-разтърсващо. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Изминаха седем дни, откакто ни напусна. Хората много обичаха да ни сравняват цял живот. Ти беше гений, който омагьоса света. Вълшебник с топка в краката. Истинска легенда. Но за мен ти си оставаш на първо място един голям приятел с още по-голямо сърце. Светът би бил по-добро място, ако спрем да се сравняваме и започнем да се възхищаваме един на друг. Искам да кажа, че нещата са несравними. Пътят ти беше белязан с честност.

По своя уникален начин ни показа, че трябва да се обичаме и да казваме по-често "Обичам те". Внезапната ти смърт не ми даде възможност да ти го кажа, но ще го напиша: Обичам те, Диего. Приятелю, благодаря ти за общия ни път заедно. Един ден в Рая ще играем за един отбор. Това ще бъде първият път, когато ще вдигна триумфално юмрук, но не за да празнувам гол, а защото ще мога да те прегърна отново", написа Пеле.