Най-скъпият футболист в света Гарет Бейл бе представен като нов играч на Реал (Мадрид). На събитието присъства президентът на "белите" Флорентино Перес, който изнесе реч пред феновете, които няколко пъти го прекъснаха с възгласи "Бейл, Бейл".
 
"Добре дошли на това страхотно събитие на "Сантиаго Бернабеу". Днес представяме един много талантлив футболист. Една от звездите на Висшата лига. Един млад футболист, дошъл след дълги преговори. Искам да е ясно, че желанието му да играе при нас спомогна много в преговорите. Правим това за нашите фенове, които винаги ни дават сила. Те заслужават най-добрите в света. Бейл, от днес това е твоят дом, а ние сме твоето семейство. На добър път", заяви Перес.
 
След него на сцената се качи и самият Бейл, който поздрави феновете на испански.
 
"Здравейте! Искам да кажа само, че за мен е страхотно, че съм тук. Това е една сбъдната мечта за мен. Благодаря за това посрещане. Да живее Реал (Мадрид)", заяви Бейл от трибуната.

Сред официалните лица бяха всички членове на семейството на уелсеца, които също бяха обект на интерес от фотографите. Представянето продължи със стъпването на футболиста на терена.