Станимир Стоилов и Станислав Ангелов записаха победа над Георги Петков в кипърското първенство, след като в мач от 20 кръг Анортозис се наложи с 3:1 над Еносис (Паралимни).
 
Пелето игра цял мач за тима на Мъри, а Гошо Петков бе на вратата на гостите. В 65-ата минута в игра за Еносис се появи новото попълнение на тима – Зоран Балдовалиев, който у нас носеше екипите на Локомотив (Пловдив) и Локомотив (София).
 
Анортозис взе бърз аванс от два гола още преди да е изминал четвърт час от мача. Венсан Лабан откри резултата в 7-ата минута след попадение с глава, а пет минути по-късно удвои след контраатака.
 
В 25-ата минута Еносис върна едно попадение. Рикардо Лаборде фаулира Алекс да Силва в наказателното поле и потърпевшият бе точен при изпълнението на отсъдената дузпа.
 
Десет минути след почивката Лаборде поправи грешката, след като вкара третия гол за тима си с удар от наказателното поле. В 83-ата минута Лабан бе на крачка от хеттрик, но третото му попадение бе предотвратено от умела намеса на Георги Петков.
 
С тази победа Анортозис събра актив от 29 точки и се доближи на две точки от челната четворка в класирането, която играе плейофи за участие в Шампионската лига. Еносис е 9-и с 23 точки./БЛИЦ