Победа за Валентин Антов и ремита за Петко Христов и Димо Кръстев се получиха в срещите от 23-ия кръг на италианската Серия "Б".

Антов започна като титуляр и остана на терена до самия край при победата на Кремонезе с 1:0 като гост на Леко. Единственият гол в мача вкара Масимо Кода от дузпа в 54-тата минута. Половин час след началото Антов извърши нарушение, за което си заслужи жълт картон, съответно трябваше да внимава до края. С успеха Кремонезе събра 44 точки и е втори в класирането.

В друг мач от шампионата Реджана и Фералписало завършиха наравно 1:1. Димо Кръстев изгледа мача от резервната скамейка на гостите. Междувременно неговите съотборници направиха истинско геройство и стигнаха до точка с двама души по-малко. Още преди почивката с червени картони бяха изгонени Лука Фиордилино и Карло Бутич. В 79-ата минута Реджана поведе чрез Елвис Кабаши, но дълбоко в добавеното време Давиде Балестреро изравни.

Третият българин във второто ниво на италианския футбол Петко Христов изигра цял мач за Специя срещу Катандзаро при ремито 1:1. Двата гола паднаха преди почивката, като Пиетро Йемело даде аванс на Катандзаро в 13-ата, а Филип Ягиело изравни в 34-ата. След равенството Специя е предпоследен с едва 21 точки, докато Катандзаро е седми с 35.