Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!
Кристиано Роналдо изигра два официални мача за новия си тим Ювентус, но още не е изпъкнал с нищо. Нито с гол, нито с красиви изпълнения, които топлят душите на феновете. Някои от тях прибързаха и подпукаха португалската звезда с коментари.

Роналдо си пусна снимка в социалната мрежа в неделя сутринта, на която тренира упорито във фитнеса. Фотосът обаче бе посрещнат негативно от част от „черно-белите” тифози.

„Виж сега, Роналдо, лазиш ни по нервите. Тук в Италия се спи до 11 часа, след което с парче хляб се нахвърляш върху тенджерата със соса за пастата, който баба ни е направила. Отивай да си тренираш в Америка!”, написа един от запалянковците.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 
Друг пък негодува със следното: „Платихме милиони за теб. Ти си мегазвезда, но още нищо не си показал. Давай, че никой няма да те чака! Не ни показвай фитнес, мускули и секси тяло, а голове!”

Във форумите на Ювентус също могат да се намерят подобни коментари, макар че повечето фенове са твърдо зад Роналдо, имат му доверие и се надяват час по-скоро той да разгърне огромния си потенциал.

„Стягай се. Ако днес тези, които недоволстваме сме малко, утре ще се увеличим драстично”, отсича обаче друг от тифозите.