Френските медии не цепят басма на никого и  подпукаха с критики Меси и компания след издънката на ПСЖ. Пребогатият клуб се препъна при гостуването си на белгийския Брюж в първия си мач от групите на Шампионската лига – 1:1.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

“Неймар и Меси не помогнаха”, гласи заглавието на “Екип” за мача. “С малка инициатива в последните 30 метра и малко въвлечени в пресата, Неймар и Меси не наклониха везните за ПСЖ в Брюж. В защита Меси не участваше, а в атака Неймар показа малко вдъхновение в последните 30 метра”, пише изданието, давайки оценка 4 на бразилеца и 5 на аржентинеца.

“Триото Меси, Неймар, Мбапе все още не реагира. За първи път през сезона тримата бяха заедно в атака, но нито един от тях не блестеше. Никой от тримата не вкара гол и рядко се намираха един друг на терена. МНМ си остава просто голям проект”, твърди „Льо Паризиен”.

От “Екип” също така посочват, че причината Кейлор Навас да бъде предпочетен пред Джанлуиджи Донарума за титуляр в снощния мач са изявите му в турнира през миналия сезон. Италианският вратар все още не разполага със същия статут в тима, какъвто има по-опитният му съотборник, печелил ШЛ три пъти.