Френският национал Пол Погба, чието завръщане в Ювентус трябва да бъде обявено следващите дни, взе участие в първата тренировка на отбора за новия сезон. Това стана ясно от публикуваните снимки от торинския клуб и самия футболист.

29-годишният Погба, който бе в тренировъчен екип на "бианконерите", се срещна с няколко играчи, които познава от предишния си престой в клуба (2012-2016), като Леонардо Бонучи, който той определи за "приятел" под снимка в профила си в Туитър.

От Ювентус още не са обявили официално голямото завръщане на световния шампион от 2018 година, но публикуваха негова снимка от тренировката с текст: "Колко е хубаво да се намерим отново".

Погба вече анонсира завръщането си с видео, в което се вижда, че пътува от Маями за Италия, облечен в черно и бяло, като бе написал на италиански "До скоро!".

Французинът мина медицински прегледи в събота. Погба се връща в Торино като свободен агент, след като последните 6 сезона бе футболист на Манчестър Юнайтед, където премина за 105 милиона евро.. Той трябва да подпише договор за 8 милиона евро на години плюс още 2 милиона бонуси според пресата.