Сърбия разби Русия с 5:0, въпреки че преди мача имаше сериозни проблеми със заразени с COVID-19 играчи. Дори четири часа преди началото на двубоя селекционерът Любиша Тумбакович извика спешно вратаря Джордже Петрович от Чукарички, който дори не беше на лагер с отбора.

Всичко беше решено още преди почивката, когато „белите орли“ вкараха четири безответни гола. Неманя Радонич откри в 10-ата минута, а Лука Йович удвои в 25-ата. Шест минути по-късно Радонич беше заменен принудително.

Влезлият на неговото място Душан Влахович вкара третия гол за Сърбия в 41-ата минута, а в добавеното време на първата част Йович се разписа за втори път. Филип Младенович оформи крайния резултат в 64-ата минута.

Убедителният успех позволи на Сърбия да запази мястото си в Лига „В“ на турнира, а в по-долна дивизия изпадна Турция, която отстъпи с 0:2 като гост на Унгария.

Поражението с 0:5 е най-тежкото за Русия за последните 16 години. За последно „сборная“ загуби с повече от четири гола разлика на 13 октомври 2004 г. - 1:7 като гост на Португалия.