Пол Гаскойн за пореден път влезе в новините по възможно нестандартен начин. Той пожела да се върне в игра и да помогне на бившия си клуб Рейнджърс, който по всичко личи ще бъде пратен в трета дивизия (четвърто ниво) на Шотландия, заради тежките дългове от 134 милиона паунда.

Ексцентричният Пол декларира, че е готов да помогне на легендарния Али Маккойст, който пък вече обяви, че няма никакво намерение да изостави Рейнджърс в най-трудния момент на клуба от 140 години насам.

"Аз съм готов да помогна. Ако Койсти (б.р. - Али Маккойст) реши, че има нужда от мен, то аз съм готов да изиграя нsкой и друг мач в трета тивизия. Едва ли има по-подходящ момент да играя за Рейнджърс отново", каза пред медиите не нашега Пол Гаскойн, който е на 45-годишна възраст. Газа е изиграл 74 мача и вкарал 30 гола за тима от Глазгоу в периода 1995/1998 година.

Прави впечатление, че буквално отвсякъде бившите играчи на гранда от Глазгоу търсят начин да подкрепят своя бивш клуб, колкото и да не е по техните сили да покрият тежките дългове, натрупани за отрицателно време от доскорошния собственик Крейг Уайт.