Ветеранът в състава на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е убеден, че той и съотборниците му няма да повторят грешката си от финала в Рим преди две години, когато “червените дяволи” загубиха с 0:2 и Барселона спечели Шампионската лига. Двата тима се срещат отново в битка за най-престижния европейски клубен трофей утре от 21:45 часа на “Уембли” в Лондон.

36-годишният халф обеща, че Манчестър Юнайтед ще играе атакуващ футбол и няма да остави инициативата на Барселона, както го е сторил в Рим.

“Нощта в Рим не бе приятна за нас и феновете ни, а последвалото лято изглеждаше по-дълго от всяко друго. Всички сме уверени, че няма да направим същата грешка и този път поне ще се опитаме да атакуваме и да играем нашата си игра. Няма съмнение, че двата най-добри отбора стигнаха до финала на „Уембли” и надали някой може да иска по-оспорван и интересен мач”, сподели Скоулс.

“Барселона практикува върховния стил на игра. Този, към който всички се стремим, но нашият футбол може да бъде също толкова добър, тъй като разполагаме с много качество в състава си. Важното е, че и двата състава ще се опитват да атакуват, а това няма как да не радва зрителите и всички, които обичат футбола”, допълни рижият халф. /БЛИЦ