Полицията в Англия ще разследва, кой е акал в съблекалнята на Кристъл Палас. Органите на реда вече са се заели с разрешаването на случая, като са взели проба от “миризливия подарък” и ще му направят анализ за наличие на ДНК.

Както е известно, играчите на Кристъл Палас бяха неприятно изненадани при гостуването си на Брайтън в баража за място във Висшата лига. В средата на съблекалнята им имаше голямо човешко лайно, което доведе до шумен скандал между двата тима.

“Миризливия подарък” обаче не повлия на футболистите на Палас и те излязоха крайни победители от сблъсъка с “чайките”, а след мача мениджърът на Брайтън Густаво Пойет бе освободен от поста си.

На раздяла Пойет пусна гневен мейл до всички служители в клуба, в който призовава авторът на лайното да се разкрие и да напусне заради уронване на престижа на Брайтън.

Оказва се обаче, че именно Пойет е един от основните заподозрени. Освен него съмненията водят още към асистента му Маурисио Тарико и към треньора на първия отбор Чарли Оутлей.

“Взели сме проба от екскремента и тепърва ще я анализираме в лабораторията ни. Брайтън направиха официално оплакване и ние ще доведем случая до край”, коментираха от полицията.