Полша спечели убедително с 3:0 при визитата си на Латвия и продължава да оглавява група G на квалификациите за Евро 2020. Роберт Левандовски (9, 13, 76) отново блесна за „Дружина полска“, записвайки хеттрик на сметката си. Воденият от бившия треньор на Левски Славиша Стоянович тим нямаше сили дори за почетно попадение.

Северна Македония надви у дома Словения с 2:1 в балканския сблъсък от групата. Елиф Елмас (50, 68) се разписа на два пъти за домакините, а в самия край Йосип Иличич (90+5-дузпа) оформи крайния резултат.

Австрия пък обърна гостуващия тим на Израел с 3:1 и запази второто си място. Еран Захави (34) даде преднина на гостите след пас на Мунас Дабур, но Валентино Ладзаро (41) бързо изравни след подаване на Арнаутович. След почивката Мартин Хинтерегер (56) и Марсел Забитцер (88) подпечатаха успеха за домакините.

След тези резултати поляците са лидери с 16 точки пред Австрия с 13, а Северна Македония и Словения са с по 11. Израел е пети с 8 точки, а на дъното е Латвия без нито една точка.