Българският национал Ивайло Чочев и съотборниците му от Палермо имат нов треньор. Ръководството на клуба от Сицилия назначи Джовани Боси, който е поредният наставник на тима този сезон.

Палермо започна кампания с Джузепе Якини, който бе наследен от Давиде Балардини, уволнен в началото на тази година след конфликт с играчите. Фабио Вивиани води временно тима заедно с Боси, а след това бе назначен Гилермо Барос Скелето. Оказа се обаче, че аржентинецът няма нужния лиценз да води отбор от Серия „А” и поради тази причина на поста застана Джовани Тедеско, който бе начело на тима само по документи. От клуба съобщиха, че Скелото остава в клуба като консултант, докато вземе лиценз, но това не се случи и сега официално Джовани Боси поема отбора.

"След трудната ситуация, в която бяхме поставени, заради невалидния лиценз на Скелото, трябваше да вземем бързи мерки и стигнахме до решението да назначим Джовани Боси начело на тима. Досега той водеше втория отбор. Негови асистенти ще бъдат Джовани Тедеско и роденият в Палермо Федерико Сикари, който също идва от втория отбор, за да помага за физическата подготовка", заяви президентът на клуба Маурицио Дзампарини.