Кристиано Роналдо получи пореден удар, след като шампионът на Италия Милан и градският му съперник Интер моментално са отхвърлили предложение на мениджъра на португалеца Жорже Мендеш, съобщава Corriere dello Sport.

Агентът на звездата от Манчестър Юнайтед се свързал с представители на „росонерите“ и „нерадзурите“, но и двата клуба са отговорили, че не могат да си позволят исканите от португалеца 24 милиона евро заплата на сезон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Роналдо се надява да напусне „червените дяволи“ преди затварянето на трансферния прозорец, като приоритетът на португалеца е да се присъедини към клуб, участващ в Шампионската лига. Интер и Милан биха могли да предложат на нападателя на Юнайтед участие в най-силния клубен турнир, но въпреки това миланските грандове категорично са обявили, че няма шанс за подобен трансфер най-вече заради изискванията за заплата.

Байерн, Челси, ПСЖ, Атлетико (Мадрид) и Реал (Мадрид) бяха свързвани с Роналдо, но отказаха да го ангажират, а родният му тим Спортинг (Лисабон) продължава да е опция.

Ситуацията в Манчестър Юнайтед след първите два кръга във Висшата лига става все по-напечена, а отношението на Роналдо към „червените дяволи” вече е нетърпимо. След срамното поражение с 0:4 от Брентфорд португалецът отказа да се ръкува с мениджъра на тима Ерик тен Хаг, а след молба от страна на неговия помощник Стив Макларън, не отиде пред феновете на тима и се прибра в тунела. В социалните мрежи мнозина привърженици на „червените дяволи” призоваха нападателя да си тръгва.
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК