Легеднарният футболист и доскорошен шеф на европейския футбол Мишел Платини е изпратил може би последното си писмо като действащ президент на УЕФА на великотърновски колекционер, пише sport-vt. Веселин Комитов показа поредните си уникални сувенири, сред които и специална пратка от Мишел Платини.

Французинът изпратил на Комитов пакет, който съдържа книга, вратовръзка и лично посвещение до великотърновеца. Подаръкът е изпратен само три дни преди на Платини да бъде повдигнато обвинение за корупция и да бъде временно изваден от футбола. Онзи ден Етичната комисия към ФИФА окончателно забрани на Платини да се занимава с футбол под каквато и да е форма за период от 8 години.

Сред новите придобивки на Комитов са и уникални неща, свързани с легендата на португалския футбол Еузебио. Той показа и реплика на оригиналната фланелка от дебюта на Еузебио през 1961 г., книгата „Мисията „Бенфика” с посвещение и сувенир с образа на Еузебио в типичната му поза, изпратени му лично от президента на „Бенфика” Луис Виейра.