ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Най-скъпият футболист в историята на футбола Неймар е раздиран от критики за играта си в ПСЖ. Бразилската звезда получи най-ниската оценка при загубата на парижани с 0:1 в Рен, а един от най-известните журналисти във Франция – Даниел Риоло, определи нападателя като „най-големия провал” във футбола.

 „Даваме ли си сметка, че Неймар, по отношение на парите, които ПСЖ плати за него и заплатата, която печели, той е най-голямото разочарование в историята на футбола? Не мога да се сетя за по-голям провал“, написа Риоло, визирайки трансфера на бразилеца през лятото на 2017 година, закупен за рекордните 222 милиона евро от Барселона.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Фактът, че той беше добре в два решителна мача от Шампионската лига през 2020 година, не означава, че той ще ви спаси живота. Както във в мача с Анже в сряда, бразилецът винаги искаше сам да завърши ситуациите. Резултатът от това бяха много пропуски и никакви опасности за Рен. Това е притеснително представяне само месец преди мача с Байерн”, добави известният журналист.

Въпреки тревожния спад в играта, числата на бившия играч на Барселона все още са отлични. Той натрупа 15 гола и 13 асистенции в 22 мача този сезон за ПСЖ във всички турнири.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК