ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френският шампион ПСЖ официално замина за лятното си турне в Япония без голямата звезда Килиан Мбапе, който не желае да продължи изтичащия му следващото лято договор с клуба и е изваден от състава на парижани. Световният шампион с Франция от 2018 година в Русия тренира заедно с ненужните играчи на базата на клуба, който пък е получил сензационна оферта от Ал Хилал. Най-успешният клуб в Саудитска Арабия е готов да плати 200 милиона евро на ПСЖ за нападателя, като е подготвил и 400 милиона евро за заплати на Мбапе за два сезона, съобщи „RMC Sport“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Ако футболистът не приеме да подпише нов договор, то ПСЖ ще приеме оферта на Ал Хилал или друга. Парижани са дали срок до 31 юли на французина да реши, дали ще подпише нов договор, или не, като втория вариант може да направи така, че Мбапе да бъде „замразен“ за един сезон, докато договорът му изтече.

Освен Килиан Мбапе, другите футболисти, които тренират в Париж са Жоржиньо Вайналдум, Леандро Паредес, Юлиан Дракслер, Абду Диало и Колин Дагба. Очаква се ПСЖ да се раздели с тези играчи преди началото на новия сезон, след като не влизат в плановете на старши треньора Луис Енрике.

ПСЖ ще изиграе три престижни контроли в Япония - на 25 юли срещу Ал Насър с Кристиано Роналдо в Осака, на 28 юли с местния Серезо Осака и на 1 август срещу финалист в Шампионската лига Интер в столицата Токио.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!