Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Среднякът Уотфорд буквално шокира амбициозния отбор на Тотнъм, като го обърна на своя стадион от 0:1 до 2:1. Това бе четвърта победа за "стършелите" от четири срещи, което накара футболните фенове да се замислят повтаря ли се приказката "Лестър" от сезон 2015/16, когато "лисиците" шокираха всички, ставайки шампион на Англия.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Срещата започна много равностойно и през първата част по-сериозни положения нямаше, като изключение направи удар на Деле Али в 12-ата минута, който мина много близо до гредата на Уотфорд.

Втората част започна много добре на "шпорите", които направиха ранен натиск, който се материализира в гол в 53-ата минута. Той бе дело на Абдулай Дукуре, който си заби автогол. 

Отговорът на домакините не закъсня, като Трой Дийни се възползва от страхотно центриране на Холебас от свободен удар в 69-ата минута, вкарвайки за 1:1. 

Само 8 минути по-късно крахът за Тотнъм бе пълен, след като Холебас направи нова асистенция, като този път тя бе за Крейг Каткарт, който прониза с глава Мишел Ворм - 2:1.

До края Тотнъм натисна, но така и не стигна до по-сериозно положение и загуби. 

Така Уотфорд събира 12 точки от 4 срещи, като се изравнява на върха с Челси и Ливърпул, а Тотнъм остава пети с 9 пункта. 

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК