Марк Холси, съдията от мача Ливърпул - Манчестър Юнайтед (1:2), се превърна в един от най-мразените хора на земята от феновете на мърсисайдци. Заради скандалната дузпа в полза на "червените дяволи" и пресиления червен картон на Джонджо Шелви реферът получи куп заплахи в социалната мрежа "Туитър". Повечето от тях са с "пожелания за смърт". Притеснен от всичко това Холси възнамерява да се обърне към полицията.

Редица афектирани запалянковци пожелават на съдията отново да се изправи лице в лице със смъртта, като се разболее от рак. Припомняме, през 2009 година той беше диагностициран с тумор в гърлото, а преди това съпругата му се разболя от левкемия.

Марк Холси дори бе един от хората, които подкрепиха и вдъхнаха кураж на Стилиян Петров, след като българският халф беше диагностициран с остра левкемия.

"В един момент се наслаждаваш на живота, а в следващия те удря нещо такова. Свирил съм много мачове, в които Стилиян е играл. Той е страхотен човек. В момента за него е нужно да получи подкрепата и грижите на своите приятели и семейство, както и на футболната общественост като цяло. Хората ще откликнат, а това ще му помогне доста“, заяви Холси преди време.

„Той трябва да се придържа колкото се може повече към обичайния си начин на живот. Ще има лоши дни, но те се случват на всички.“