* Нападателят на Милан Марко Бориело по всяка вероятност ще пропусне гостуването на Ливорно в събота и мача срещу Олимпик (Марсилия) за Шампионската лига във вторник заради проблеми в гърба. Заради тези болки от няколко дни Бориело тренира отделно от своите съотборници.
Фаворит за партньор на Алешандре Пато е холандецът Клаас-Ян Хунтелаар. Халфът Дженаро Гатузо има контузия в глезена, но е и наказан за този двубой, след като бе изгонен при загубата с 0:4 от Интер.

* Очаква се Фабио Гросо да запише своя дебют за Ювентус при гостуването на Лацио в събота. В сряда Гросо се отчете с гол при победата на националния отбор на Италия с 2:0 над България в световна квалификация.
Капитанът Алесандро дел Пиеро се конкурира с Давид Трезеге за мястото до Амаури в атаката на тима, тъй като се очаква треньорът Чиро Ферара да даде почивка на Винченцо Якуинта преди предстоящия мач с Бордо за Шампионската лига във вторник. Якуинта също се разписа при победата на “Скуадра Адзура”.
 
* Очаква се в атака за Лацио да играят Паскуале Фоджа и Хулио Крус, тъй като намиращият се във форма Мауро Сарате и капитанът Томазо Роки са под въпрос заради контузии. “Орлите” спечелиха първите си два мача от началото на сезона и делят първото място с Ювентус, Дженоа и Сампдория.
 
* Жозе Моуриньор твърде вероятно ще ротира състава си за предстоящия домакински мач на Интер срещу Парма в неделя, тъй като в сряда предстои двубой с Барселона в Шампионската лига.
Според очакванията в стартовия състав ще попаднат халфовете Патрик Виейра и Съли Мунтари, както и нападателя Марио Балотели. Очаква се Уесли Снайдер и Диего Милито да получат почивка.
 
* Новият треньор на Рома Клаудио Раниери няма да може да използва вратаря Дони и защитника Сисиньо, които са трайно контузения, при дебюта си начело на тима срещу Сиена в неделя. В този мач “вълците” ще гонят първи спечелени точки от началото на сезона./БЛИЦ