* Плеймейкърът на Ювентус Диего може да бъде готов за гостуването на Дженоа в четвъртък, след като пропусна победата над Ливорно в събота заради проблем в коляното.

Неговият бразилски сънародник Фелипе Мело също може да се завърне в игра след контузия, но Алесандро дел Пиеро продължава да има болки в гърба.

* Сампдория ще може да разчита на изтърпелия наказание халф Фернандо Тисоне за утрешния мач с Фиорентина.

Под въпрос е участието на Анджело Паломбо, който получи контузия при победата с 4:1 над Сиена в неделя.

* Фиорентина, който в събота загуби с 1:3 от Рома, имаше извънредно събрание на борда на директорите. Темата, която е обсъждана на сбирката остава обгърната в мистерия.

Според единия от слуховете, разглеждан е била получената подкрепа от властите във Флоренция за нов стадион на отбора. Друга информация сочи, че братята Дела Вале искат да продадат клуба.

* Жозе Моуриньо е наказан за домакинския мач на Интер срещу Наполи, след като бе изгонен за спор със съдията при победата с 2:1 над Каляри. Халфът Тиаго Мота също пропуска мача заради проблеми в бедрото.

* Милан гостува на Удинезе в сряда, а Роналдиньо отново е на линия след прекарана настинка. Защитникът Тиаго Силва се завръща, след като получи почивка при победата с 1:0 над Болоня в неделя.

* Новият треньор на Аталанта Антонио Конте ще опита да изведе закъсалия тим на Аталанта до победата в утрешния мач срещу слабака Катания./БЛИЦ