ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Доскорошният футболист на Хебър Боян Кнежевич използва профила си в „Инстаграм“, за да съобщи ужасна новина. Хърватинът публикува своя снимка от болнична стая, а в придружаващия текст обясни, че му е открит тумор на десния тестис и ще се подложи на операция.

„Моята година не започва добре. Откриха ми тумор на десния тестис и ще се подложа на операция. Ще знаем повече за естеството на тумора след допълнителни изследвания. Въпреки че съм на 25 години това не е първото трудно препятствие, което трябва да преодолея. До момента винаги съм излизал победител, така ще бъде и сега“, написа Кнежевич.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Хърватският халф стана част от Хебър през лятото на 2022 г. и взе участие в осем мача от efbet Лигата. На 6 октомври се раздели с клуба от Пазарджик и два месеца беше отбор. На 19 декември подписа договор с четвъртодивизионния италиански Термоли.

Боян Кнежевич е играл за националните формации на Хърватия във възрастови групи до 16, до 17, до 18, до 19 и до 21 години. През професионалната си кариера е бил част от хърватските Динамо (Загреб), Локомотива (Загреб) и Опатия, словенските Олимпия (Любляна), Копер и Горица, както и Хебър.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК