Нюкасъл и Манчестър Юнайтед завършиха 1:1 в мач от 19-ия кръг на Висшата лига. Алан Сен-Максимен даде преднина на "свраките" в седмата минута, а изравнителното попадение за гостите вкара Единсон Кавани в 71-ата. Уругваецът влезе на смяна в началото на второто полувреме и беше най-опасният играч на "червените дяволи" в срещата. В същото време голямата звезда Кристиано Роналдо беше доста под познатото високо ниво и не направи нищо запомнящо се. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Гостите от Манчестър пристигнаха на "Сейнт Джеймсис парк" с мисълта за трите точки срещу един от аутсайдерите във Висшата лига, но в крайна сметка трябва да бъдат доволни, че не загубиха. Възпитаниците на Ралф Рангник разочароваха феновете си с безлично представяне тази вечер. Голяма роля за равенството имаше и вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, който се отчете с няколко класни спасявания, а веднъж и гредата беше негов верен помощник - след удар на Джейкъб Мърфи. 

След равенството Нюкасъл продължава да е предпоследен във временното класиране с едва 11 точки от 19 мача, докато "червените дяволи" са седми с 28 в актива си, колкото има и Уест Хям, заемащ шестото място. Лидерът Манчестър Сити e с 47.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

Снимки: Profimedia.bg