Големите фаворити Бразилия и Аржентина първи се класираха за четвъртфиналите на Копа Америка 2021, като домакините (поради спецификите на турнира) дори не стъпиха на терена в предишния кръг. Предпоследното завъртане е много вероятно да определи кои отбори си тръгват предсрочно от турнира, като Боливия и Еквадор са фаворити да останат извън кръга на участващите в елиминациите.

Всички предложения на WINBET за мачовете от най-стария турнир за национални отбори в света са на сайта winbet.bg, секция Спорт – > Футбол – > Америка – > Копа Америка.

Еквадор – Перу: Еквадор изхвърча от турнира, ако не вземе поне точка
Няма го Жорди Кайседо, няма ги и победите за Еквадор. Нападателят на ЦСКА остана неизползвана резерва при равенството 2:2 с Венецуела, което засили тима към отпадане още в групите. Еквадор играе с Бразилия в последния кръг и ако не вземе поне точка в четвъртък, изхвърча от турнира. Перу излъгаха Колумбия с 2:1, но „трикольорите” изглежда си правеха сметки, че третото място в групата е за предпочитане пред второто. И отвориха път на селекцията на Рикардо Гарека да го спечели. Перу е с отрицателен баланс срещу Еквадор, но пък спечели последните три официални мача помежду им. Еквадор обаче е по-мотивираният отбор и WINBET оценява шансовете им за победа на 2.38, но в този мач всякакъв изход е възможен

Бразилия – Колумбия: Никой не е вкарвал на Бразилия вече 572 минути
Резултатите от третия кръг класираха почиващата Бразилия на четвъртфинал. Нова победа ще гарантира на домакините първата позиция в група “B”, но като че ли по-важният въпрос пред „селесао“ е кога Неймар ще счупи рекорда на Пеле за голове с националната фланелка? Бразилия е в серия от девет поредни победи с обща голова разлика 26:2 и всичко, освен нов успех, ще е сензация. Като се има предвид, че срещата е в Рио де Жанейро, коефициентът на WINBET е привлекателен (1.51). А тъй като никой не е вкарвал на Бразилия 572 минути интересни залози са „Бразилия да победи на нула – Да” за 2.20 и „Колумбия мултиголове – Без гол” за 1.84.

Боливия – Уругвай: Победа праща Уругвай предсрочно на четвъртфинал
Уругвай подготви пътя към третото място в групата и сега остава да си го спечели. „Урусите” можеха спокойно да победят Чили в предишния кръг, но от 12-те удара към вратата на Клаудио Браво, само този на Суарес в 66-ата минута спря в мрежата. Боливия са единствените на Копа Америка 2021 без точка в сметката си и трета поредна загуба ще е равносилна на елиминация. Което няма да е никаква изненада. Победата на Уругвай WINBET оценява на 1.23. Хендикап „Уругвай -1.5” се предлага при 1.70, а тъй като в шест от последните седем мача между тези два отботра паднаха четири и повече гола „Общ брой над 2.5” в петък в Куяба за 1.70 звучи приказно.

Чили – Парагвай: Равенството устройва Чили, но такова има само едно в последните 12 мача
Чили завършват борбата в група „А” с този мач и с пет точки в актива само невероятна въртележка може да ги изхвърли от четвъртфиналите. Шампионите от 2015 и 2016 г. играят свърхикономичен футбол тази година и във всеки мач вкарват точно по веднъж. И не само това – четири от петте им мача през този месец завършиха 1:1. И този резултат още веднъж влиза в сметките им, защото гарантира избягване на среща с Бразилия поне до полуфинал. Равенството е оценено от WINBET на 2.90, но такова между Чили и Парагвай има само едно в последните 12 мача от 2005 г. насам. И ако сте уверени, че за тази статистика си има причина, можете да потърсите „Равенство няма залог – Чили” за 1.60 или дори „Равенство няма залог – Парагвай” за 2.20.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!