Отборите на Англия и Норвегия се завърнаха на терена в Белфаст и преиграха последните 18 секунди от европейската квалификация за девойки до 19 години заради реферска грешка. Причина за това стана формалното нарушение на правилника от главната съдийка Мария Куртес. В четвъртата минута на добавеното време на срещата в събота германката отсъди дузпа в полза на Англия, която Лиа Уилямсън реализира, но голът беше отменен заради навлизане на английски футболисти в наказателното поле преди удара.

Вместо наказателният удар да бъде пребит, както е по правилник, Куртес отсъди непряк свободен удар за Норвегия, а малко по-късно даде последен съдийски сигнал. УЕФА призна гафа на германката и за първи път в историята нареди мачът от съдийската грешка до края да бъде преигран. Така Уилямсън реализира отново дузпата за крайното 2:2 в последната среща от група 4 на елитния кръг на европейските квалификации.

Куртес обаче не беше рефер на доиграването, след като заради грешката тя незабавно беше пратена вкъщи. Англия и Норвегия продължават на финалите на Евро 2015 в Израел през юли.