ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Голямото дерби от футболното първенство на Нидерландия между Аякс - Фейенорд беше прекратено малко след почивката при резултат 3:0 в полза на гостите.

Фейенорд вкара три безответни гола още през първата част, което много ядоса феновете на амстердамския гранд. Сантяго Хименес даде аванс на гостите в 9-ата минута, а в 18-ата се разписа и за 0:2. В 37-ата Игор Пайшао бе точен за 3:0 в полза на Фейенорд.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

След първия съдийски сигнал феновете на амстердамци на два пъти хвърляха предмети на терена, но ефект нямаше - до края на първите 45 минути шампионът на Нидерландия поведе с 3:0.

В първия случай на хвърлени предмети, мачът беше спрян за около 10 минути през първото полувреме. Тогава на терена попадна дори чаша - при резултат 2:0.

Малко преди полувремето на терена беше и сигнална факелна ракета от страната на вход F на стадиона – там, където се помещават ултрасите на Аякс.

Десетина минути след почивката полетя цяла канонада от факли и сигнални ракети към терена и главният съдия прибра двата тима.