Четирима агенти на “Интерпол” са пристигнали в Сингапур, за да помогнат на властите в издирването на членовете на престъпния синдикат на Дан Тан Сет Енг, който бе посочен за лидер на черното тото в световен мащаб. Един от членовете му е Костадин Хаджииванов, бивш президент на Беласица. Той бе разкрит като акционер в престъпната групировка от арестувания във Финландия Уилсон Радж Перумал.

Правителството в Сингапур е решило да съдейства напълно при издирването на всички членове на мафията, които са били идентифицирани. Според предварителните данни печалбите им само за година надхвърлят 1 милиард евро. Повечето от членовете на мафията обаче със сигурност са напуснали Сингапур и са се насочили към Макао.

По същия начин изчезна и Антъни Сантия Радж, който организира скандалната контрола на националите ни с Естония, която по-късно бе заличена от ФИФА. Първоначално той бе засечен в Австралия, но след това следите му изчезнаха в пустинята.

Уилсон Радж Перумал разкри всички членове на синдиката, които се появиха и в документите на италианската прокуратура след акцията “Последен залог”. Очакват се нови разкрития през тази седмица, след като един от основните играчи в него Амир Салич се предаде на властите, след като кацна в Милано с полет от Сингапур.