Бившият английски национал Рио Фърдинанд, който е добър приятел с Димитър Бербатов и негов бивши съотборник в Манчестър Юнайтед, шокира британската общественост с признание. 41-годишният бивш защитник съобщи, че е имало случай, в който нападателят Уейн Рууни е играл пиян по време на мач в ерата на Сър Алекс Фъргюсън. Това стана, когато Фърдинанд опитваше да обясни в ефир по-слабото представяне на Ливърпул, след като „червените“ спечелиха титлата в Англия.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Когато си сигурен шампион, губиш малко от концентрацията си. Изключение са случаите, когато още участваш в Шампионската лига. При Ливърпул обаче не е така. Помня един случай, в който с Юнайтед си бяхме гарантирали титлата, но имахме още мачове във Висшата лига. По време на един мач Уейн Рууни мина край мен и усетих позната миризма. Казах му: „Смърдиш на алкохол“, а той ми отговори: „Цяла седмица не съм спирал да купонясвам“, заяви Фърдинанд.

Бившият централен защитник не разкри кога е бил този случай. За 12 години в Манчестър Юнайтед той има шест спечелени шампионски титли. В последните пет от тях Рууни беше част от „червените дяволи“. При два от случаите за Юнайтед играеше и Димитър Бербатов.