ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Неочакван проблем се появи за Апоел (Беер Шева) преди гостуването си на Левски за реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят между двата тима е в четвъртък (17 август) от 20:00 часа.

Един от твърдите титуляри в състава на Елиянив Барда през това лято е под сериозна въпросителна за мача на „Герена“. Шведското крило Кристофер Петерсон е получил контузия на гърба по вчерашната тренировка и не е успял да завърши заниманието.

 Toп Коефициенти за Спортни Залози!

Днес 28-годишният Петерсон, който през това лято беше привлечен от Фортуна (Дюселдорф), ще премине през медицински изследвания. Те трябва да покажат сериозността на проблема и дали футболистът ще може да играе срещу Левски в четвъртък.

Ако крилото не вземе участие в днешната тренировка, той няма да пътува утре със съотборниците си от Апоел (Беер Шева) за София. Спортно-техническият щаб и лекарският екип на тима се надяват, че заради отличното си физическо състояние Кристофер Петерсон бързо ще се възстанови и ще бъде готов за мача на „Герена“.

В същото време халфът Рамзи Сафури, който през миналата седмица се сби със съотборник и беше отстранен за няколко дни от отбора, е изявил желание да напусне. Интерес към него има от страна на няколко отбора, включително на един от ОАЕ.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!