Френската прокуратура обяви, че футболният национал на страната Франк Рибери не е знаел, че проститутката, на която платил за секс, е непълнолетна. Затова бе предложено делото срещу халфа на Байерн да бъде спряно.
 
Рибери бе обвинен през лятото на 2010 г., че е имал сексуални отношения със Захия Дехар, която по това време е била на 16 години. Друг френски национал – Карим Бензема, също бе разследван по случая, но от прокуратурата оневиниха и него.
 
Рибери и Бензема бяха арестувани и разпитани през април 2010 г., след като Захия Дехар призна, че е правила секс с футболистите преди да навърши пълнолетие. Самата тя обяви, че френските национали не са знаели нейната истинска възраст.
 
Плащането за секс на проститутки не е незаконно във Франция, с изключение на случаите, когато те не са пълнолетни. Наказанието в подобни случаи може да бъде и затвор.
 
Софи Ботаи, адвокатка на 28-годишния Рибери, обяви, че в 42-страничния си доклад прокуратурата признава за липсата на доказателства, че футболистите са знаели за истинската възраст на Дехар. Тя заяви, че е потвърдено искането и за прекратяване на делото.