ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Интер Маями записа втора поредна загуба и общо пети последователен мач без победа, след като отстъпи с 0:1 като домакин на Синсинати. Поражението дойде въпреки завръщането на Лионел Меси в игра за „чаплите“.

Загубата пък остави тима от Флорида без шансове за класиране за плейофите. Именно участието в елиминационната фаза на шампионата беше задачата, поставена пред треньора Тата Мартино с привличането на Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба през лятото.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Лео Меси, който пропусна предишните четири мача на отбора си влезе в игра като резерва в 55-ата минута. Световната суперзвезда замени аржентинския си сънародник Томас Авилес.

Единственото попадение в мача падна в 78-ата минута, когато Алваро Бареал беше точен за гостите. Един мач преди края на редовния сезон на МЛС Синсинати е сигурен лидер в Източната конференция с 68 точки, на осем пред втория Орландо Сити.

Интер Маями е на предпоследното 14-о място с 33 точки и въпреки че им предстои да изиграе още два мача, „чаплите“ изостават на седем точки от местата, даващи право на участие в плейофите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!