Динамо (Москва) записа първата си победа от началото на руското първенство, след като в мач от 4 кръг се наложи 3:2 като гост на Анжи, въпреки че два пъти беше догонващ в резултата.
 
Иля Максимов даде аванс на домакините от Махачкала още в петата минута, но Алексей Козлов изравни четвърт час по-късно. Яник Боли възстанови преднината на Анжи в 35-ата от дузпа, но в добавеното време на първата част Томаш Хубочан направи 2:2.
 
Френският национал Матийо Валбуена, който според слуховете до края на лятото ще напусне Динамо (Москва), вкара победния гол за столичани в 79-ата минута от дузпа. Домакините завършиха с човек по-малко заради червения картон на Али Гаджибеков, получен за нарушението при дузпата.
 
Динамо (Москва) излезе седми в класирането с пет точки, докато тимът от Махачкала е последен с четири загуби от четири мача.
 
Локомотив (Москва) излезе начело, след като се наложи с 3:1 като гост на Урал. Александър Семедов, Умар Ниасе и Майкон бяха точни за „железничарите“, а Александър Ерохин вкара за домакините от Екатеринбург.
 
Така Локомотив вече има 10 точки от началото на сезона, една повече от Зенит и ЦСКА (Москва), които са с мач по-малко. Урал е девети с 4 точки.