През септември и клубният, и националният футбол властват в пълна степен по европейските терени. Почти няма ден без качествени мачове, а сред тях има и вдигащи адреналина дербита.

В тяхна чест сайтът на букмейкъра, който си сътрудничи с Христо Стоичков, грандовете ЦСКА, Ботев, Локомотив Пловдив и още няколко български спортни марки, въведе нова функционалност Ранно изплащане при един гол разлика за девет избрани супермача. Сред тях са и двубоите на българските национали от Лигата на нациите срещу Беларус и Северна Ирландия.

В случай, че отборът, за чиято победа е поставил прогноза потребителят на сайта поведе с гол разлика, печалбата за този залог ще бъде изплатена незабавно, без значение какво ще се случи по-нататък в мача и как ще завърши той.

Условието е прогнозата да бъде направена преди началото на всеки от деветте мача и на пазар „Краен изход“, с изключение на тези с 0% марж.

Стартът е летящ - опцията може да се приложи още в неделя на исторически най-големия мач в английския футбол: Манчестър Юнайтед - Ливърпул. Нататък се открояват още дербита от Висшата лига, голямата италианска битка Интер - Милан, мадридският спор Атлетико - Реал и др.

Пълните правила и условия на функцията Ранно изплащане при един гол разлика, както и списък на включените мачове, са подробно описани на сайта на букмейкъра.

Той напомня, че спортните залози са форма на забавление, не следва да се възприемат като начин за бързо забогатяване или средство за решаване на лични и финансови проблеми и могат да доведат до пристрастяване.