Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс пристига у нас, научи БЛИЦ СПОРТ. 44-годишният бивш английски национал е приел поканата на председателя на официалния фенклуб на "червените дяволи" в България Емил Йорданов да гостува във Велико Търново. Под Царевец подготвят празник на 29 март 2020 година. Обещават да зарадват не само Скоулс, а и всички присъстващи на събитието, придружено и с концерт.

"Много сме радостни, че ще приемем толкова важен гост. Знаете какъв голям любимец е Скоулс на феновете на Манчестър Юнайтед. От раз прие поканата да ни гостува. Ще бъде три дни в Старата столица, ще му покажем красотите ни. Скоулс ще има възможност да се наслади и на спектакъла "Звук и светлина". За него е голямо предизвикателство да гостува във Велико Търново", разказа Емил Йорданов. 

Бившият английски национал гостува в България преди малко повече от 2 години, когато взе участие в големия благотворителен мач на Димитър Бербатов. Бившите съотборници в Манчестър Юнайтед може би ще се съберат и във Велико Търново на 29 март.  

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
 
"Преди два дни се върнах от Англия, където проведох среща с мениджърския екип на Скоулс. Разговаряхме повече от три часа. След около месец ще доуточним каква точно ще бъде програмата му във Велико Търново. Хората ни имат голямо доверие и са впечатлени от нашия фенклуб. Трета година сме на второ място в Европа сред останалите фенклубове на Манчестър Юнайтед. Имаме солиден брой членове и на всеки мач на любимия отбор сме голяма група от България", добави Емил Йорданов.  

Скоулс, който се изявява като коментатор, е 11 пъти шампион на Англия с Манчестър Юнайтед - единственият отбор в кариерата му. Със 718 мача за "червените дяволи" сърцатият халф е третият в класацията за най-много срещи за славния английски клуб. За първия отбор на Юнайтед играе в продължение на цели 20 години. Слага край на състезателната си кариера през 2013 г. Скоулс е в Залата на славата на английския футбол.

При гостуването във Велико Търново легендата е обещал да зарадва всеки българин, най-вече феновете на Манчестър Юнайтед, които ще искат снимка за спомен с него и автограф. На 29 март в Старата столица  ще се съберат запалянковци на английския гранд от много градове на България. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ
 

 

Пол Скоулс беше сред участниците в благотворителния мач, организиран от Димитър Бербатов през 2017 г.: