ПСЖ спечели с 2:1 при визитата си на последния Анже в мач от 32-ия кръг на френската Лига 1 и дръпна с 11 точки на върха във временното класиране. И двете попадения за парижани бяха дело на Килиан Мбапе (9, 26), а за домакините се разписа Сада Тиуб (87). 

Първата опасна ситуация в мача бе на сметката на Анже, когато в 6-ата минута Ибрахима Ниане беше близо до голо, но стреля право в Джанлуиджи Донарума. 

Три минути след това обаче ПСЖ нанесе първия си удар. Хуан Бернат върна топката от аутлинията към Килиан Мбапе, който прецизно прати топката в долния десен ъгъл за 0:1. 

Преди да измине половин час игра Мбапе отбеляза второто си попадение в двубоя. Лионел Меси изведе французина на добра позиция, а той не остави никакви шансове на вратаря на Анже с мощен изстрел за 0:2. 

В 38-ата минута и Меси можеше да се разпише, но изстрелът му от границата на наказателното поле бе брилянтно спасен от Бернардони. 

През втората част ПСЖ като че ли намали оборотите, което направи играта по-равностойна, но Анже успя да стигне само до почетно попадение в 87-ата минута дело на Сада Тиуб. 

ПСЖ е лидер в класирането на Лига 1 със 75 точки. Вторият Марсилия има 64. Анже е последен с 14 точки и се е насочил към Лига 2.