Френският Пари Сен Жермен, който хвърли над 100 милиона евро за нови играчи, подготвя пореден удар на трансферния пазар. След като привлякоха Тиаго Силва, Златан Ибрахимович и Лукас Моура, парижани са готови да извадят 85 милиона паунда за талант номер 1 в световния футбол Неймар. Бразилската перла е трансферна цел на Реал (Мадрид), Барселона, Челси и Манчестър Сити, но според слуховете нападателят на Сантос няма как да каже “не” на такова предложение. Ако сделката се осъществи, тя ще е най-скъпата в историята на футбола.

"Неймар трудно ще бъде убеден да премине в Пари Сен Жермен, защото много други клубове също искат да го привлекат. Но ПСЖ вече взе Тиаго Силва, Златан Ибрахимович и Лукас Моура. Вярвам, че и с тях преговорите не са били лесни, но в крайна сметка всички те подписаха. Със сигурност подобен трансфер не е невъзможен", коментира бившата звезда на френския гранд Раи.

В изказванията си Неймар винаги акцентира върху желанието си да остане в Сантос до Мондиал 2014, на който Бразилия ще е домакин. Младокът обаче може и да промени мнението си, особено след като другата голяма звезда на тима и негов близък приятел - Гансо, бе продаден на Сао Пауло.