Тулуза загуби у дома от звездната селекция на ПСЖ с 1:3 в среща от четвъртия кръг на френската Лига 1. Парижани губеха на почивката, но направиха пълен обрат след нея и стигнаха до успеха с голове в края.

Домакините от Тулуза бяха по-настоятелни през първата част и откриха резултата след гол на Етиен Капуе в 39-ата минута за 1:0. След почивката най-скъпото ново попълнение на ПСЖ Хавиер Пасторе подаде в 56-ата минута към Кевин Гамейро, който възстанови статуквото за 1:1. До края на мача гостите натиснаха и усилията им бяха възнаградени в последната 90-а минута, когато Мевлют Ердинч вкара за 1:2. В добавеното време на срещата пък Жереми Менез оформи и крайното 1:3.

В други срещи от кръга Рен победи Каен с 3:2, а Сошо надви у дома Сент Етиен с 2:1. В последния мач от кръга тази вечер от 22:00 часа българки време Лил посреща Марсилия.

След успеха си ПСЖ се изкачи на трето място във временното класиран с актив от 7 точки, а Тулуза отстъпи на четвърта позиция със същия актив, но по-лоша голова разлика. Лидер е Монпелие с 9 точки, следван от Лион със 8 пункта. /БЛИЦ