Мегабогаташите от Пари Сен Жермен се замесиха в поредната трансферна спекулация. Този пък около бъдещето на Кристиано Роналдо.  Спортният директор на френския клуб Леонардо без да е питан побърза да опровергае слуховете за интерес към звездата на Реал (Мадрид). “В ПСЖ не сме обсъждали такъв трансфер, заяви бразилецът пред RMC. – Ние сме доволни от лятната селекция и не смятаме, че имаме нужда от нови футболисти. ПСЖ не е водил преговори с Реал.”

Цялата ситуация обаче се получи малко като в приказката “Гузен негонен бяга”. Вместо да убеди хората, Леонардо още повече разпали спекулациите. Според някои източници, дори вече се е провела среща между португалеца и хора от ПСЖ. Срещата е станала в Монте Карло по време на церемонията по награждаването на най-добрите футболисти от УЕФА.

Роналдо предизвика много коментари с неадекватното си поведение през последните два дни. Вчера той се скри във фитнеса и отказа да говори с когото и да било. Това стана по време на лагера на португалския национален отбор в малкото градче Обидос. Докато треньорът на тима Пауло Бенто водеше тренировката на възпитаниците си Роналдо и Пепе останаха във фитнеса на хотела.

Двамата се готвеха индивидуално, заради натрупана умора покрай последния мач на Реал (М). След заниманието Роналдо се качил в стаята си и категорично отказал да се среща с когото и да било. Той дори пропусна почетната церемония на един от ткривателите му за големия футбол - Аурелио Перейра, на която беше поканен за официален гост.

Така крилото отказва да внесе каквато и да е яснота за душевното си състояние, след като обяви, че не се чувства щастлив в Реал (Мадрид). Португалецът, който отбеляза гол №150 за Реал при победата с 3:0 над Гранада на "Сантяго Бернабеу", заяви непосредствено след мача, че не се чувства щастлив и затова не е празнувал попадението си. Той не даде обяснение защо се чувства по този начин. В Испания се говори за възникнало напрежение между него и част от останалите играчи. Вестник “АС” съобщава, че отношението на много от футболистите към Роналдо този сезон се е променило. Като начало прехвръкнали искри между звездата и сънародника му Фабио Коентрао и Марсело, който публично заяви, че за "Златната топка" може да претендира и капитанът на Реал Икер Касияс. Тези думи засегнаха самолюбието на Роналдо. Португалецът доскоро бил пръв приятел с Пепе, което от началото на сезона коренно се променило