Френският шампион Пари Сен Жермен официално представи своето ново попълнение Давид Луис. Бразилският национал премина в тима от Челси за 50 милиона паунда, което го превърна в най-скъпия защитник в света.

„Много съм щастлив да бъда тук в Париж. Бих искал да благодаря на президента на клуба, който ми предложи тази оферта да стана част от проекта наречен ПСЖ. Клубът и градът са просто фантастични и мисля, че вече съм влюбен. Чувствам се истински късметлия, че съм тук. Ще дам всичко от себе си, за да може отборът отново да стане шампион на Франция”, каза Луис, който ще носи фланелката с номер 32.

„Първата ми тренировка с новите съотборници премина повече от добре. Всички ме накараха да се чувствам като у дома си. Сигурен съм, че и за в бъдеще всичко ще продължи да е супер”.

„С Тиаго Силва сме много добри приятели. С него се разбира само с поглед. Двамата винаги даваме най-доброто от себе си. Радвам се, че ще нося и номер 32, защото на обратно това е 23 – номерът, с който бях в Бенфика”, завърши бранителят.