Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Шампионът ПСЖ продължава без грешка от началото на сезона, след като спечели с 4:2 при визитата си на новака Ним в среща от четвъртия кръг на френската Лига 1.

Голямата звезда на парижани Неймар (36) ги изведе напред в резултата след подаване на Тома Мюние, а Анхел Ди Мария (40) удвои аванса им. Домакините успяха да наваксат сериозния пасив след почивката с голове на Антонин Бобичон (63) след пас на Тиуб и Тежи Савание (71-дузпа). Ним можеше да осъществи пълен обрат в 74-ата минута, когато Савание излезе сам срещу Ареола и стреля, но топката срещна гредата.

Тогава дойде моментът на другите две звезди в състава на гостите. Килиан Мбапе (77) първо вкара за 2:3 след подаване на Кимпембе, а след това асистира на Единсон Кавани (90+2), който оформи крайния резултат. В последните секунди Мбапе от гостите и Савание от домакините бяха изгонени с червени картони

След четвъртия си пореден успех ПСЖ остава на върха с пълен актив от 12 точки. Ним заема пета позиция с 6 точки преди останалите срещи на кръга.