ПСЖ в последния момент на летния трансферен прозорец успя да осъществи сделката за френския национал Рандал Коло Муани с Айнтрахт (Франкфурт).

24-годишният футболист подписа за пет сезона с парижани. Той ще носи екипа с №23. Според неофициална информация, трансферът е на стойност 95 милиона евро. Това превръща Коло Муани във втория най-скъп французин в историята след Килиан Мбапе, за когото ПСЖ брои 180 милиона на Монако през 2018 г.

Сделката по привличането на Рандал Коло Муани на „Парк де Пренс“ беше истинска сага през последната седмица. Дори се стигна до там, че футболистът вдигна стачка и отказа да тренира с Айнтрахт (Франкфурт), за да принуди германския тим да финализира трансфера до затварянето на пазара.

„Радвам се, че се връщам там, където всичко започна. Бях привлечен от плановете на клуба за развитие. Нямам търпение да започна работа и да облека екипа на ПСЖ“, заяви нападателят, който е роден в парижкото предградие Бонди и започва с футбола в редица малки отбори от френската столица.