ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Френският шампион ПСЖ крои сензационни планове за бъдещето, готвейки се да жертва световния шампион с Аржентина Лионел Меси и бразилската звезда Неймар заради френския голмайстор Килиан Мбапе, съобщава RMC Sport. 

Парижани са решили да пуснат Меси да си тръгне, след като договорът на 35-годишния аржентинец изтича в края на сезона и засега всички преговори за удължаването му удрят на камък. Неймар и Мбапе имат контракти до лятото на 2025 година, но от "Парк де Пренс" се надяват да приберат тлъста сума за 31-годишния бразилец на стойност от около 75 милиона евро. С тези пари условията на договора на Килиан Мбапе отново биха могли да бъдат значително подобрени и по този начин всички опити на Реал (Мадрид) да го привлече да бъдат прекратени.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Неймар пристигна в Париж през лятото на 2017 година от Барселона за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро, но ПСЖ се надява сега да взема само една трета от тази сума.

Дългоочакваната мечта на френския гранд за спечелване на Шампионската лига все още не е изпълнена, а плановете са за в бъдеще да се изгради отбор около Килиан Мбапе и да се спестят пари от огромните заплати на Меси и Неймар.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК