ПСЖ спечели суперкупата на Франция след успех с 2:0 над Гинган. Златан Ибрахимович се разписа в 9-ата и 20-ата минута от дузпа. Двубоят за трофея се игра в Пекин. В 9-ата минута Ибрахимович с точен удар под гредата не сбърка за 1:0. Асистенцията бе на Хавиер Пасторе. В 20-ата минута ПСЖ получи правото да изпълни дузпа, след като Ларс Якобсен фаулира Жан-Кристоф Баебек. Зад топката застана Златан и не сбърка за 2:0.

В следващата минута Пасторе пропусна да направи резултата класически. Един от първите удари на Гинган дойде в 23-ата минута, но Жирес стреля неточно от 25 метра. В 32-ата минута Гинган също получи дузпа, но пропусна. Маркиньос фаулира Беву, но Салваторе Сиригу спаси удара на Ятабаре.

През втората част двата състава си размениха по няколко опасни удара. В 59-ата минута Ятабаре отново се озова на добра позиция, но не успя да преодолее Сиригу. Златан Ибрахимович имаше още един шанс в 61-ата минута. През второто полувреме за парижани се появи и Единсон Кавани, който е спряган за трансфер.

ПСЖ - ГИНГАН 2:0
1:0 Ибрахимович (9) 2:0 Ибрахимович (20-дузпа)

ПСЖ:
Сиригу, Дин, Камара, Маркиньос, Ван дер Вийл, Мота, Пасторе, Верати, Баебек (74- Шантом), Онженда (61- Кавани), Ибрахимович

ГИНГАН:
Самаса, Якобсен, Керебат, Сорбон, Бака, Матис, Жирес, Карди (14- Алиуи (69- Марво)), Бовю, Шварц-Илсен (70- Маднан), Ятабаре