Треньорът на Барселона Пеп Гуардиола ще вземе всички свои футболисти от първия отбор за утрешния двубой с Реал (Мадрид). Каталунците гостуват на "Сантиаго Бернабеу" в първа среща за Суперкупата на Испания, а мачът е от 23 часа българско време.

На самолета ще се качат общо 23 футболисти, като трима от тях са от дубъла. Контузеният капитан Карлес Пуйол е с отбора, въпреки че не е готов за игра, но може да се появи на терена при нужда. Шави и Жерард Пике се възстановиха от болежките си и са на линия за сблъсъка. Серхио Бускетс също е добре, след като получи травма в мача на Испания срещу Италия (1:2).

Мартин Монтоя, Джонатан дос Сантос и Марк Муниеса от дублиращия тим също пътуват за Мадрид. Алексис Санчес е в списъка и може да направи дебют.

Групата на Барса: Виктор Валдес, Хосе Пинто, Лео Меси, Тиаго Алкантара, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Дани Алвеш, Шави, Давид Вия, Андрес Иниеста, Хавиер Масчерано, Сейду Кейта, Серхио Бускетс, Педро, Адриано, Ерик Абидал, Максуел, Ибрахим Афелай, Андреу Фонтас, Мартин Монтоя, Джонатан дос Сантос и Марк Муниеса.