Английският шампион Манчестър Юнайтед се очаква да излезе за финала в Шампионската лига срещу Барселона със същите играчи, постигнали успеха на “червените дяволи” с 2:0 при гостуването на Шалке 04.

Според “Сън” мениджърът на “червените дяволи” Алекс Фъргюсън няма да изневери на класическата схема 4-4-2 и ще заложи в атака на Уейн Рууни и Хавиер Ернандес, което означава, че Димитър Бербатов остава на резервната скамейка.

Холандецът Едвин Ван Дер Саар ще е на вратата, а пред него Фабио Да Силва, като десен бек и Патрис Евра отляво на отбраната. Рио Фърдинанд и Неманя Видич ще си в центъра на защитата.

Майкъл Карик ще играе като дефанзивен халф пред бранителите на "червените дяволи". Негов партньор в центъра на полузащитата се очаква да е уелският ветеран Райън Гигс.

По лявото крило на Юнайтед ще действа кореецът Джи-Сунг Парк, докато от другата страна сър Алекс ще даде шанс за изява на Антонио Валенсия.

Освен Бербатов, който стана голмайстор на Висшата лига с 20 гола, на резервната скамейка ще остане и португалецът Луиш Нани, който също има големи заслуги за спечелването на 19-ата титла в Англия.

Вероятният стартов състав на Юнайтед за събота:
Едвин Ван Дер Саар, - Фабио, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, - Майкъл Карик, Райън Гигс, Джи-Сунг Парк, Антонио Валенсия, - Уейн Рууни, Хавиер Ернандес. /БЛИЦ