Челси не успя да победи Хъл Сити като гост в отложен мач от Висшата лига, завършил 1:1. Така "сините" от Лондон останаха на върха в класирането, но водят на втория Манчестър Юнайтед само с 2 точки. Арсенал пък е на 6 от лидера, като вече и трите отбора имат по еднакъв брой изиграни мачове - 24.

Участие в срещата с "тигрите" взе капитанът на Челси Джон Тери, който има проблеми в личния си живот. Както е известно, преди дни бранителят донесе победата с 2:1 срещу Бърнли.

Домакините от Хъл Сити първи стигнаха до попадение и изненадващо поведоха на "сините" от Лондов. В 30-ата минута Стивън Муйоколо откри, засичайки центриране от ъглов удар и с глава препарира опитния Петър Чех.

Две минути преди края на първата част Челси стигна до изравнителното попадение. Дидие Дрогба се възползва от добра възможност и от пряк свободен удар вкара за 1:1.

През второто полувреме така и не падна попадение. Така Хъл Сити ценна точка към актива си и вече има 21, което отрежда на тима незавидната 18-а позиция във временното класиране на Висшата лига. /БЛИЦ