ПАОК докосва титлата в гръцкото първенство след победа с 4:1 срещу Панатинайкос като домакин. Резервата Андрия Живкович се превърна в големия герой за солунския тим, след като вкара два гола и направи асистенция. Кирил Десподов започна титуляр и остана на терена до 81-ата минута.

С успеха "двуглавите орли" излязоха начело в класирането, след като АЕК загуби като гост от Олимпиакос с 0:2. ПАОК е със 77 точки, докато АЕК със 75. В последния кръг Десподов и компания ще гостуват на Арис в дерби на Солун - на 19 май.

В третата минута ПАОК бе близо до откриване на резултата, но ударът на Брандън Томас срещна лявата греда. Осем минути преди края на първото полувреме домакините поведоха. Янис Константелиас подаде на Тайсон, който реализира за 1:0.

В 70-ата минута “двуглавите орли” получиха дузпа след нарушение на Тин Йедвай. Зад топката застана Андрия Живкович, който покачи на 2:0.

Осем минути след това Панатинайкос върна един гол. Филип Младенович центрира в наказателното поле и топката бе засечена от Александър Йеремейеф - 2:1.

В 89-ата минута ПАОК отново дръпна с две попадения. Живкович подаде към Виериня, а той изпрати топката неспасяемо под напречната греда - 3:1. Във втората минута на добавеното време Живкович отбеляза втория си гол и оформи крайното 4:1.