Нападателят на Ливърпул Рахим Стърлинг изрази оптимизъм, че клубът ще финишира в Топ 4 във Висшата лига през новия сезон. Макар “червените” да не са постигали това от сезон 2009/10 той е убеден, че тази година ще е специална и че постепенно тимът от “Анфилд” ще се завърне към славните си дни.

“Единственото от което се нуждаем е добър старт в шампионата. Това ще ни освободи психически и съм убеден, че този път ще се доберем до местата даващи право на участие в Шампионската лига”, обясни нападателят.

Той се закани да направи силен сезони да помогне за изпълнение на целта.

”Време е да започна да играя все по-голяма роля в Ливърпул. Работя усилено и вярвам, че скоро ще бележа решителни голове. Това е първата стъпка, която трябва да извървя, а след това се надявам да получа и повиквателна за националния отбор на Англия”, допълни роденият в Ямайка футболист.

“За мениджърът ни Брендън Роджърс мога да говоря много, не само като треньор, но и като човек. Той е страхотен. Той не се интересува само от тези, които играят добре в момента. Гледа всички – резервите, младите таланти. Обръща им внимание. Ливърпул трябва да е благодарен, че има такъв мениджър”, завърши Стърлинг.