Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос направи любопитен коментар относно звездата на Барселона Лионел Меси. Испанецът е категоричен, че би приветствал Меси в Мадрид. 

Както е известно, договорът на капитана на Барса изтича през лятото. 

"Бих се радвал да приветствам Меси в Реал, заяви той с усмивка. - Давам му къщата си за първите няколко седмици. Трябваше да страдаме през най-добрите му години. Така че да не се изправям срещу него би било добре. Той би ни помогнал да постигнем повече успехи. Би било глупаво, ако кажа нещо различно."

Рамос коментира и евентуални бъдещи трансфери на Реал, като сподели, че привличането на Ерлинг Холанд е доста по-реалистично от това на Килиан Мбапе:

"Бих се радвал и двамата, ако дойдат, но ако е един от тях, би било по-лесно да привлечем Холанд. С Мбапе икономическите обстоятелства са по-трудно. Холанд няма да е зле поради неговия глад за голове, размера му и скоростта. Би било по-лесно да постигнем разбирателство за Холанд".

"Най-добрите ми партньори в защита бяха Пике и Пепе. Заради резултатите и трофеите, които спечелихме заедно. С Пике нямаше нужда да говорим, разбирахме се с поглед", разкри още Рамос. Той коментира и раздялата между клуба и Кристиано Роналдо: "Роналдо и Реал Мадрид загубиха, когато Кристиано напусна клуба".