Белгия победи Сърбия с 1:0 в контрола, играна в Льовен. 

Срещата трябваше да се проведе на „Крал Бодуен“ в Брюксел, но заради наводнен терен се игра на друг стадион без публика.

Домакините откриха резултата след 61 секунди игра след груба грешка в защитата на Сърбия. Страхиня Павлович върна топката назад към своя вратар Предраг Райкович твърде слабо, като стражът излезе до границата на наказателното си поле, за да изпревари Люис Опенда и успя да го направи, но не и да улови топката. Там капитанът на „червените дяволи“ Яник Ферейра Караско стигна до кълбото, финтира вратаря и отбеляза във вратата за 1:0.

Сърбите имаха отличен шанс да изравнят резултата в 31-ата минута, когато удариха греда. 

Две минути по-късно белгийците пропиляха нова страхотна възможност след комбинация мебду Опенда и Тилеманс. 

В първия четвърт час на втората част липсваха опасни положения, преди да се стигне до 66-ата минута. Тилеманс намери Оливие Деман в наказателното поле, той финтира Гудел и стреля с десния крак в близкия ъгъл, но отново Райкович се намеси решително и спаси.

Двадесет минути преди края на редовното време сърбите отговориха с добра ситуация, при която Филип Костич намери с чудесно диагонално подаване Неманя Радонич отдясно в наказателното поле, който влезе навътре и стреля силно, но над вратата на Селс.

В 75-ата минута Саша Лукич получи отляво в половината на домакините, влезе навътре и стреля опасно към вратата, но топката премина малко над напречната греда.

В последната от трите добавени минути Андрия Живкович центрира към далечната греда, където обаче Страхиня Павлович стреля над напречната греда в аут.